Smash 70 50 jaar jong!

Volleybalclub Smash ’70 bestaat dit jaar 50 jaar! Dit heugelijke feit laten we niet ongemerkt voorbij gaan en gaan we pas volgend jaar vieren op zaterdag 3 juli 2021. Locatie: Plein 1969 in Heeswijk-Dinther.

Programma 3 juli 2021

10.00 – 18.00 uur:   Strandvolleybaltoernooi op een in tropische sferen gehuld Plein 1969.  
19.00 – 21.00 uur: Voor leden, oud leden en hun partner een lekkere hap eten in De Bar en aansluitend de feestavond.
21.00 uur:  Openbaar feest voor het hele dorp op Plein 1969.

Strandvolleybaltoernooi:

Iedereen kan meedoen aan dit toernooi wat op zand 4 tegen 4 gespeeld wordt. Je kunt je hieronder als compleet dames- heren- of gemengd team of als individuele deelnemer inschrijven waarbij je door de organisatie in een passend team wordt ingedeeld. Inschrijving kan op twee niveaus: beginners (B) of gevorderden (G).

Tijdens het toernooi is er ook naast de velden voldoende vertier. De horecagelegenheden (Halte 5, Naast en De Bar) zijn geopend voor een natje en een droogje. Ook toeschouwers zijn van harte welkom, moedig al je familieleden en
vrienden aan om te komen! Douchen kun je van 17:00 tot 18:30 uur in Sporthal De Zaert. De prijsuitreiking is tussen 18:00 en 19:00 uur.

Ouderwetse feestavond (oud) leden

Sporten maakt hongerig, dus is er vanaf 19:00 uur voor (oud) leden in De Bar een welverdiende hap eten met aansluitend een gezellige besloten avond om bij te praten onder het genot van een drankje en met livemuziek op een buitenpodium. We nodigen jou als (oud) lid met je partner hiervoor uit. Dit geldt ook voor (oud)leden die niet hebben meegedaan aan het toernooi.

Aanmelden kan tot 20 juni (2021) via deze website. Kijk hieronder voor aanmelden.

Omdat we niet alle oud-leden hebben kunnen traceren, vragen we je: zeg het voort! Verwijs hen naar onze website, dan kunnen zij zich eveneens aanmelden.

Openbaar tropisch zomerfeest

Op Plein 1969 is een openbaar toegankelijk tropisch zomerfeest, hopelijk toch met livemuziek van de band Echoes Of Industry.
Daarnaast is er op zondag 4 juli (2021) een strandvoetbaltoernooi, kijk op de site van Naastdebar.nl voor meer informatie

Kosten inschrijving toernooi

Toernooi: per deelnemer:
Per team (minimaal 4, maximaal 6 speelsters/spelers): 
€ 5,- p.p.
€ 20,- per team 
Kosten besloten feest:
Als (oud) lid en partner voor eten en feestavond:
 
€ 20,- p.p.
Toegang openbaar tropisch zomerfeest: GRATIS

 

Namens de feestcommissie van VC Smash ’70:
Marie-José van der Pas, Jopie van Loon, Sjackie van de Ven, Jan van Roessel, Marcel van Venrooij, Henk Timmermans, Gerard Albers en Peter Hendriks.

Inschrijfformulier 50 jaar Smash 70

Schrijf hier jezelf en eventueel je team in om deel te nemen aan deze schitterende jubileum editie.

Please type your full name.

E-mail invoer niet geldig.

Invalid Input

Invalid Input

Ieder ander teamlid, dat als (oud) lid wil deelnemen aan de besloten feestavond dient zichzelf hiervoor aan te melden (zonder zich nogmaals op te geven voor het strandtoernooi).

Invalid Input

Invalid Input

Betalen gaat via een betalingsverzoek die je krijgt, vandaar dat we je mailadres vragen.
Na betaling ben je definitief aangemeld, en wijzen we je erop dat je dan ook automatisch:

Verplicht

Verplicht

Verplicht

Invalid Input